Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concurs fotografia Instagram

Termini: fins el dia 7 de setembre

DIMECRES 08 AGOST 2018

BASES DEL CONCURS “ESTIU A TORREFARRERA 2018”

CATEGORIA: INSTAGRAM

 

  1. 1.- En el concurs poden participar totes aquelles persones usuàries de l’aplicació mòbil Instagram, que realitzin fotografies a Torrefarrera relacionades amb l’estiu o les activitats que es realitzen al nostre municipi. Només les fotografies que compleixin amb la temàtica del concurs podran ser seleccionades. Les persones participants al concurs han de tenir el perfil públic a Instagram per tal de que el jurat pugui veure i puntuar les fotografies.

 

  1. 2.- La inscripció en el concurs implica que la persona participant tingui un compte a Instagram i que respecti les condicions d’aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/).

 

  1. 3.- Les fotos han de ser etiquetades sota l'etiqueta #estiutorrefarrera2018 i compartir-la a Instagram. L'organització es reserva el dret de denunciar i demanar l'eliminació de la fotografia, si alguna imatge vulnera drets personals, resulta ofensiva o discriminatòria.

 

  1. 4.- Cal posar un títol a la fotografia, preferiblement identificatiu de l’acció fotografiada.

 

  1. 5.- El concurs és vàlid per a totes les fotografies publicades entre el 6 d’agost i el 7 de setembre de 2018 (ambdós inclosos) a Instagram amb el tag #estiutorrefarrera2018. No s'acceptaran fotografies realitzades fora d'aquestes dates.

 

  1. 6.- Cada participant pot participar amb tantes fotos com desitgi dins de les dates del concurs i sempre d'acord amb la temàtica d'aquest.

 

  1. 7.- Drets d'imatges. Els drets de les imatges realitzades seran sempre propietat de l'autor/a i amb Instagram com a co-propietari (tal com marquen les normes d'Instagram). Tot i això, les persones participants cedeixen a l'Ajuntament de Torrefarrera els drets per utilitzar-les (no per a usos comercials) sempre mencionant l’autor o autora de la fotografia.

 

  1. 8.- El concurs, que finalitzarà el 7 de setembre a les 00.00 hores del 2018, culminarà amb l’entrega de premis que es realitzarà durant el pregó de festa major. La fotografia guanyadora, a més, serà utilitzada en una publicació durant l’any 2019.

 

 

  1. 9.- De totes les fotografies rebudes seran seleccionades tres, que rebran els següents premis:

 

Primer premi: 150 € i publicació de la fotografia

Segon premi:  100 €0

Tercer premi:    75 €

Menció especial de l’Ajuntament de Torrefarrera

 

Notificació
Un cop conegudes les persones guanyadores, seran notificades a través d'Instagram i/o facebook i/o pàgina web informativa. En cas d'impossibilitat manifesta per contactar amb les persones guanyadores en el termini de 7 dies, l'organització quedarà eximida de qualsevol responsabilitat i podrà tornar a atorgar els premis.

 

 

RESPONSABILITATS

 

L'organització es reserva el dret d'anul·lar qualsevol participació o qualsevol

participant si es tenen sospites d'una manipulació incorrecta de les dades o del concurs.

 

L'organització es reserva el dret de rebutjar o excloure de la participació en el concurs i en general a la promoció de qualsevol participant que no reuneixi els requisits descrits en aquestes bases i termes de participació o contravingui les normes o finalitat del concurs.

 

L'organització no es responsabilitza de les possibles pèrdues de dades per problemes de correu electrònic i / o pel mal funcionament d'Instagram o internet.