Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concurs Fotografia 2014

DIMARTS 02 SETEMBRE 2014

Benvolgut/da veí/veïna,

Com cada any per aquestes dates, s’acosta la Festa Major de Torrefarrera. Com a novetat aquest any, l’Ajuntament i l’Espai Jove del municipi convoquen el concurs de fotografia amb dues modalitats: tradicional i d’Instagram. La temàtica d’aquest any serà “Torrefarrera en Festa Major 2014”.

En la categoria de fotografia tradicional, poden presentar-se persones de qualsevol sexe, nacionalitat, majors de 13 anys i residents a Torrefarrera. El número de fotografies a presentar per participant estarà limitat a una, el format de les fotografies serà de 20x30 cm i s’admetran fotos en color i en blanc i negre. Cal presentar les fotografies del 15 al 22 de setembre a Secretaria de l’Ajuntament.

En el cas de la categoria d’Instagram, en el concurs poden participar tots aquells usuaris de l’aplicació mòbil, que realitzin fotografies sobre la temàtica del concurs. El número de fotografies a presentar per participant estarà limitat a dues. La inscripció en el concurs implica que el participant tingui un compte a Instagram i que respecti les condicions d’aquesta xarxa. El concurs és vàlid per a totes les fotografies realitzades i pujades entre el 10 i el 17 de setembre del 2014 (ambdós inclosos) a Instagram amb les etiquetes #wifarrera #torrefarreraenfestamajor2014 (s’han de posar les dues a cada fotografia).

Trobareu les bases i els premis del concurs detallats a l’Ajuntament de Torrefarrera, a la pàgina de Facebook de l’Espai Jove (Espai Jove Torrefarrera) i a la web municipal (www.torrefarrera.cat).

En cada categoria hi haurà tres fotografies premiades i una menció especial i totes seran exposades a la sala polivalent de l’Espai Jove (C/carretera nº2) del 20 d’octubre al 30 de novembre.

Us animem a recórrer el municipi gaudint d’una bona festa major i que ens feu arribar les vostres imatges.

Salutacions cordials i bona Festa Major 2014

 

BASES CONCURS TRADICIONAL

BASES CONCURS INSTAGRAM