Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concurs de Fotos

El nostre poble és ple de racons, moments, paisatges que el fan nostre, que el fan únic. Volem saber quin són els vostres i que, entre tots, fem un gran àlbum fotogràfic de Torrefarrera.

DIMECRES 21 AGOST 2013

Benvolgut/da veí/veïna,

El nostre poble és ple de racons, moments, paisatges que el fan nostre, que el fan únic. Volem saber quin són els vostres i que, entre tots, fem un gran àlbum fotogràfic de Torrefarrera. Per aquest motiu, l’Ajuntament convoca el concurs “El meu racó preferit de Torrefarrera” que compta, per primera vegada, amb dos categories, la de fotografia tradicional i la d’instagram. En ambdós casos, la temàtica és “Racons i paisatges de Torrefarrera”.

En la categoria de fotografia tradicional, poden presentar-se persones de qualsevol sexe, nacionalitat, majors de 13 anys i residents a Torrefarrera, El número de fotografies a presentar per participant estarà limitada a una, el format de les fotografies serà de 20x30 cm i s’admetran fotos en color i en blanc i negre. Cal presentar les fotografies del 26 d’agost al 2 de setembre a Secretaria de l’Ajuntament.

En el cas de la categoria d’Instagram, en el concurs poden participar tots aquells usuaris de l’aplicació mòbil, que realitzin fotografies sobre la temàtica del concurs. La inscripció en el concurs implica que el participant tingui un compte a Instagram i que respecti les condicions d’aquesta xarxa. El concurs és vàlid per a totes les fotografies realitzades i pujades entre el 15 d’agost i el 2 de setembre del 2013 (ambdós inclosos) a Instagram amb l’etiqueta #elmeuracotorrefarrera.

Trobareu les bases detallades a l’Ajuntament de Torrefarrera i a la web municipal (www.torrefarrera.cat)

En cada categoria hi haurà tres fotografies premiades i una menció especial i totes seran exposades a l’Ajuntament de l’11 al 15 de setembre.

Us animem a recórrer el municipi sota una mirada fotogràfica i que ens feu arribar les vostres imatges.

Salutacions cordials,

 

Jordi Latorre i Sotus                                                                                Noèlia Escuer Alias

Alcalde                                                                                                         2a Tinent d’Alcalde                                                               

 

Torrefarrera,  9 d’agost 2013

 

 Bases concurs Fotografia tradicional

 Bases concurs INSTAGRAM