Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació noves dates cobrament impostos i taxes OARGTL

DIMECRES 20 MAIG 2020

Comunicació noves dates cobrament impostos i taxes OARGTL

 

L’Organisme Autònom de Recaptació i Gestió de Tributs Locals (OARGTL) de la Diputació de Lleida va allargar un mes el cobrament previst d’impostos i taxes per fer més fàcil a les famílies i les empreses la seva resposta davant la situació d’emergència. També va oferir ampliar les bestretes als Ajuntaments que tinguessin tensions i necessitat de tresoreria com a conseqüència de la Covid-19.

És una obligació compartida assegurar el manteniment, la sostenibilitat i el finançament dels serveis públics i essencials que les institucions presten a la ciutadania i a les nostres famílies.

Passades aquestes primeres setmanes de resposta a la Covid, us informem que s’acosten les noves dates de cobrament d’impostos i taxes. Sense aquest cobrament les institucions no podem garantir el funcionament dels serveis públics essencials. Aquest és un resum:

BANOARGTLimatge.jpg

Informeu-vos al vostre Ajuntament o bé a l’OARGTL en el seu web i telèfons sobre les noves dates i possibilitats.

Treballem per servir-vos i més que mai en aquestes circumstàncies excepcionals. Malgrat les dificultats, compartim la importància dels nostres impostos per garantir el finançament dels serveis públics essencials.