Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Compra entrades espectacle Festa Major

DIMARTS 06 SETEMBRE 2022

Com sempre, l’espectacle de la Festa estrella de la Festa Major serà divendres, dia 9 de setembre, a les 23h al Pavelló Municipal, i anirà a càrrec del gran actor Joan Pera, amb l’obra UNA ESTONA AMB JOAN PERA.

El preu de l’entrada és de 2€ i, com que l’aforament del Pavelló no permet la cabuda de totes les persones interessades, hi haurà l’habitual reserva prèvia per a les persones empadronades.

Es reservaran 800 entrades:

-600 estaran a la venda en l’APP municipal E-Àgora. Cada persona podrà reservar com a màxim 4 entrades per al seu nucli familiar (comptant entrades d’adults i infantils), justificant totes les persones empadronades. En cas de família nombrosa i que hi vulguin anar tots, un cop reservades les 4 entrades, han de contactar amb l’Ajuntament si en volen per algun altre membre de la família.

LA VENDA COMENÇARÀ EL DILLUNS 5 DE SETEMBRE A LES 18H I FINALITZARÀ EL DIMARTS DIA 6 A LES 23:59 A TRAVÉS D’E-ÀGORA (COMPROVEU QUE TENIU LA ÚLTIMA VERSIÓ).

-També es reservaran 200 entrades per a la Gent Gran que no pugui utilitzar la tecnologia mòbil. En aquest cas, només podran comprar com a màxim 2 entrades per nucli familiar. La venda es farà el dilluns 5 de setembre, de 9:00h a 14:00h als baixos de l’Ajuntament.

-Si sobren entrades de qualsevol de les modalitats, el dimecres dia 7 es vendran sense limitacions a qualsevol persona interessada a través de l’APP municipal E-Àgora, de 9:00h a 14:00h.