Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com està afrontant la ciutadania de Torrefarrera la situació actual provocada per la Covid-19?

Alguns dels resultats de l’enquesta

DILLUNS 06 ABRIL 2020

-Els veïns de Torrefarrera confien poc en la informació publicada a les xarxes socials i del govern d'Espanya i molt més en l'Ajuntament, el govern de la Generalitat i l'OMS.

- Les persones consultades suspenen les actuacions i decisions preses pel govern d’Espanya i la Unió Europea. Per contra, valoren de notable les dutes a terme per l’Ajuntament i amb un bé les de la Generalitat.

- Els torrefarrerins surten de casa 2,6 dies setmanals de mitjana, principalment per anar a comprar i prenent algunes mesures de protecció.

- La meitat de les llars tenen alguna persona que continua treballant fora, prenent moltes de les mesures de protecció aconsellades.

- Els veïns de Torrefarrera no manifesten estats d’ànim extrems, tot i que existeix un nivell una mica més elevat d’ansietat i tristesa-depressió que a nivell català.

- Es percep que el confinament encara durarà una mitjana de 36 dies més, situant-se la seva fi cap a principis de maig.

- Es té un elevat nivell de preocupació tant per la salut com l’economia, sensiblement més alt que a Catalunya, i principalment en relació a la societat en general més que no pas en un mateix. La preocupació augmenta quan es tenen persones dependents o de població de risc a la família més propera, sent moltes les persones que estan en aquestes situacions. Per contra, són molt poques les llars amb persones infectades.

 

Enllaç a l’informe complet