Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Casalet de Nadal "Ralet Ralet" 2017

Dies: del 27 de desembre 2017 al 5 de gener de 2018. Adreçat a nens i nenes de 0 a 3 anys.

DIJOUS 23 NOVEMBRE 2017

Benvolguda família,

L'Ajuntament de Torrefarrera, continuant amb el seu segell de compromís amb la infància, ha elaborat un casal de nadal per donar resposta a la demanda social creixent, que permet fer més compatibles els horaris laborals de les famílies durant els  períodes de vacances.

Es  tracta d’un servei educatiu i  de lleure perquè els nens i nenes de 0 a 3 anys puguin gaudir de les vacances de nadal en un entorn proper i conegut. El servei estarà obert a tots els infants del poble que ho sol·licitin, oferint la possibilitat de poder assistir tots els dies o per setmanes durant el matí  (de 9h a 13) i amb acollida matinal i servei de menjador (mitjançant carmanyola) si hi ha un mínim de nens/es que ho sol·liciten.

L’Ajuntament ha fet un gran esforç per posar els mitjans necessaris perquè aquesta oferta sigui de qualitat, assequible i es dugui a terme en les millors condicions. El casal es durà a terme amb personal qualificat, conegut i  pensem que us serà de bon grat.

Si esteu interessats, intenteu retornar el full d’inscripció a la tutora corresponent abans del dimarts 12 de desembre si us plau.

NOTA INFORMATIVA: El proper 21 de Desembre coincidint amb la jornada electoral a Catalunya, la Llar d’ infants municipal romandrà oberta, encara que possiblement es modifiquin les activitats habituals.

Aprofitem l’ avinentesa per saludar-vos  i desitjar-vos Bones Festes,

FULL INSCRIPCIÓ