Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Casalet de Nadal Ralet-Ralet 2014-2015

Adreçat als nens i nenes de 0 a 3 anys

DIJOUS 11 DESEMBRE 2014

Benvolguda família,

L'Ajuntament de Torrefarrera, continuant amb el seu compromís amb la infància, ha elaborat un casal de nadal per donar resposta a una demanda social creixent, que permeti fer més compatibles els horaris laborals de les famílies durant aquest període de vacances.

Es  tracta d’ un servei educatiu i  de lleure perquè els nens i nenes de 0 a 3 anys puguin gaudir de les vacances de nadal en un entorn proper i conegut. El servei estarà obert a tots els infants del poble que ho sol·licitin, oferint la possibilitat de poder assistir tots els dies o per setmanes durant el matí i amb acollida matinal i servei de menjador (mitjançant carmanyola).

També us volem agrair la vostra comprensió pels esdeveniments ocasionats les darreres setmanes. Dues educadores hancausat baixes per conciliació familiar i una altra educadora excedència voluntària. Agraïm també l’ esforç a la resta d’ equip docent per l’ adaptació a les circumstàncies i a tots vosaltres, perquè estem segurs que amb el compromís de les educadores, els reforços necessaris i la col·laboració de tots, ens en sortirem amb èxit.

Des de la Regidoria d’ Ensenyament i Infància ens adrecem a vosaltres per excusar-nos per les molèsties que han causat les pluges al funcionament ordinari de la Llar. En aquest sentit, s'ha fet una important actuació, tant en el sistema de clavegueram de la pròpia Llar d’ infants , com en el general del poble, que estemsegurs que evitaran que es repeteixi en un futur.Tot i així, i amb la voluntat de compensar-los per les molèsties ocasionades, els oferim la possibilitat d'utilitzar sense cost el servei de casalet de Nadal durant dos dies i us Agrairíem que pel bon funcionament; ens concretéssiu els dies que teniu previst utilitzar aquest servei.

L’ Ajuntament és conscient de  les necessitats de les famílies i desitja que l'esforç que fem tots plegats per la nostra canalla tingui l'èxit que desitgem.

Aprofitem l’ avinentesa per saludar-vos  i desitjar-vos Bones vacances,

 

JordiLatorre i Sotus                NoèliaEscuer i Alias                     MeritxellValls i Monné

Alcalde                                   Regidora d’ Ensenyament           Coordinadora de la Llar

 

Butlleta d'inscripció