Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Casalet de Nadal "Llar Infants" 2013

DILLUNS 25 NOVEMBRE 2013

Benvolguda família,

L'Ajuntament de Torrefarrera, continuant amb el seu compromís amb la infància, ha elaborat un casalde nadal per donar resposta a una demanda social creixent, que permeti fer més compatibles els horaris laborals de les famílies durant aquest període de vacances.

Es  tracta d’ un servei educatiu i  de lleure perquè els nens i nenes de 0 a 3 anys puguin gaudir de les vacances de nadal en un entorn proper i conegut. El servei estarà obert a tots els infants del poble que ho sol·licitin i es prestarà mitjançant les mateixes educadores de la Llar Ralet-Ralet, oferint la possibilitat de poder assistir tots els dies o per setmanes durant el matí i amb acollida matinal i servei de menjador.

Des de la Regidoria d’ Ensenyament i Infància l’ Ajuntament és conscient de  les necessitats de les famílies i ha fet un gran esforç per posar els mitjans necessaris perquè aquesta oferta sigui de qualitat, assequible i que permeti compatibilitzar l’ horari laboral dels veïns i veïnes de Torrefarrera, durant aquest període de festes.

 

Aprofitem l’ avinentesa per saludar-vos  i desitjar-vos Bones vacances,

 

Jordi Latorre i Sotus                      NoèliaEscuer i Alias                         Meritxell Valls i Monné

Alcalde                                        Regidora d’ Ensenyament                  Coordinadora de la Llar