Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya a Torrefarrera sobre recollida selectiva i com evitar el malbaratament alimentari

Xerrada informativa el pròxim 15 de novembre a les 20.00 hores a la Sala Social de Torrefarrera

DIJOUS 02 NOVEMBRE 2017

L'Ajuntament de Torrefarrera ha posat en marxa la campanya #elfuturquevolem per informar a la ciutadania de les eines disponibles per tal d’augmentar la recollida selectiva així com evitar el malbaratament alimentari. El pròxim dimecres, 15 de novembre a les 20.00 hores, a la Sala Social de Torrefarrera tindrà lloc una xerrada sobre prevenció de residus i estalvi econòmic.

En el marc d'aquesta campanya, des de principis d'octubre una educadora ambiental volta pels carrers del nostre municipi per resoldre els dubtes sobre reciclatge o prevenció del malbaratament que pugueu tenir.

Actualment s'estan realitzant diferents accions, entre les quals:

-       Visites a grans productors: els educadors ambientals visiten grans productors com bars i restaurants, carnisseries, peixateries o floristeries. L’objectiu és conèixer la generació de residus d’aquests comerços i involucrar-los en la recollida selectiva.

-       Bicicletes informatives: a Torrefarrera només 2 de cada 10 bosses acaben al contenidor correcte. Això vol dir que la majoria de residus acaben a l’abocador comarcal de Montoliu de Lleida. Cal que entenguem que som nosaltres els motors de canvi. El reciclatge només depèn de tu, per tant, com diu la campanya: Tu decideixes #elfuturquevolem.

-       Presència a les xarxes: actualment l’ajuntament disposa d’un perfil de Twitter on constantment fem piulades amb informació per prevenir residus o informació que potser mai t’havies parat a pensar (segueix-nos a @elfuturquevolem).

-       Bloc de la campanya: clicant aquí pots visitar el nostre bloc de campanya. Allà pengem informació i també teniu un formulari de contacte per si teniu qualsevol dubte, queixa o suggeriment.

-       Vídeo de campanya: estigueu atents aquest nadal i potser veureu algú conegut. El vídeo pretén ser una eina més de difusió per tal d’evitar el malbaratament alimentari, per aquesta raó, ho penjarem per nadal, època de grans àpats familiars.