Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

BAN DE L’ALCALDE. NOVES MESURES DE CONFINAMENT

DIMARTS 31 MARÇ 2020

Benvolguts veïns,

En primer lloc, permeteu-me un agraïment sentit pel compromís i l’actitud de les torrefarrerines i els torrefarrerins amb el confinament demanat pel President Torra per evitar el contagi del Coronavirus, i les mesures de l’estat d’alarma decretades pel govern espanyol el dia 16 de març. I especialment a aquelles persones que vetllen per la nostra salut o fan possible que la vida continuï. Moltes gràcies.

Com sabeu, el govern de l’Estat va dictar ahir a la nit unes mesures més estrictes dins l’estat d’alarma, que suposen que els treballadors d'activitats no essencials s'hauran de quedar a casa en les pròximes dues setmanes, mitjançant un permís retribuït, les hores no treballades del qual s'hauran de recuperar posteriorment.

Adjuntem un text amb les activitats que s’han considerat essencials.

Això implica que la majoria d’empreses han de tancar, i altres reduir l’activitat. I és necessari fer-ho per aturar el risc de contagi. Si us plau, quedeu-vos a casa.

Pel que fa a l’Ajuntament, i seguint les instruccions del decret d’estat d’alarma, a partir de demà 31 de març:

1. Es suspèn l’atenció al públic presencialment per evitar el risc.

2. L’atenció al públic només es farà per causes estrictament importants i urgents mitjançant el telefon 973750001, el registre electrònic o a l’adreça ajuntament@torrefarrera.cat.

3. Es redueix l’activitat de la brigada municipal al manteniment dels serveis bàsics.

4. Es mantenen totes les accions de suport a persones que ho necessitin per raó d’edat, aïllament, etc. Informarem de l’evolució d’aquests serveis.

Gràcies per la col·laboració, gràcies per la comprensió, disculpeu per les molèsties i preguem atenció a l’evolució de la situació.

Queda’t a casa!

L’alcalde,

Jordi Latorre i Sotus

 

Torrefarrera, 30 de març de 2020

Link: Nota-resum sobre el Reial Decret llei 10/2020, de 29 de març, pel qual es regula un permís retribuït recuperable per a les persones treballadores per compte aliè que no prestin serveis essencials, amb el fi de reduir la mobilitat de la població en el context de la lluita contra el COVID-19.