Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ban de l’alcalde sobre mesures tributàries i econòmiques per fer front a la crisi de la Covid-19

DIJOUS 19 MARÇ 2020

Benvolguts veïns i veïnes,

En primer lloc, gràcies per l’actitud que esteu tenint en la lluita contra la pandèmia del Coronavirus, és digna d’una societat conscient i compromesa. Ens sentim molt orgullosos de la vostra col·laboració.

Dins de les diferents mesures que es van adoptant per fer front a les conseqüències econòmiques, des del govern municipal hem acordat impulsar un paquet de mesures tributàries i econòmiques que han de servir per pal·liar els efectes d’aquesta crisi sanitària.

Es tracta d’ajudar especialment famílies i els sectors econòmics del municipi. Per aquest motiu, he signat un decret que suposa suspendre tots els terminis de pagament de les taxes que s’hagin de pagar mentre duri la situació d’emergència, com:

- La Llar d’Infants

- Les activitats esportives dirigides del pavelló

- El Mercat Municipal

- L’Escola Municipal de Música

A més, no es cobraran les prestacions dels dies no rebuts.

Per tant, dels rebuts de març (excepte l’escola de música) s’abonarà la part del mes no prestada. I no es cobrarà res fins després de retornar a prestar el servei.

Pel que fa al cobrament del subministrament d’aigua potable, també queda posposat a l’acabament d’aquesta situació d’emergència.

Finalment, s’intentarà reduir el termini del pagament als proveïdors de l’Ajuntament més enllà del termini establert per llei, per no debilitar la seva economia.

Esperem que aquestes mesures ajudin a les famílies que estan patint la crisi econòmicament, i els alleugereixi els seus costos.

Així mateix, oferim l’Ajuntament i els Serveis Socials del Consell Comarcal per atendre aquelles necessitats sobrevingudes. Hi som, ara més que mai.

Gràcies per la col·laboració i per la conducta cívica que mostreu.

Cordialment,

Jordi Latorre i Sotus

Alcalde