Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avui comencen els actes de Festa Major amb el pregó i la proclamació de les pubilles

Durant l'acte es farà entrega dels premis del concurs de dibuix per a la portada i contraportada del llibre de Festa Major. L’Ajuntament ha instal·lat tanques antisoroll per evitar les molèsties acústiques als veïns de la zona del pavelló

DIJOUS 10 SETEMBRE 2015

Avui a les 20.30h, la Sala Social de l’Ajuntament de Torrefarrera serà l’escenari del pregó de Festa Major, tret de sortida a cinc dies d’actes festius. El pregó anirà a càrrec de la Llar de Jubilats de la localitat, seguit de la proclamació de les Pubilles. En el mateix acte es durà a terme el lliurament dels premis al dibuix de la portada i contraportada del llibre de la Festa Major.

Un cap acabat l’acte, tindrà lloc el tradicional sopar popular al pavelló municipal, seguit del ball de Festa Major a càrrec del grup Montse & Joe Transfer. Al llarg de la nit, la Comissió Cultural entregarà a les penyes els premis del Concurs d’Ornamentació de Penyes.

Com a novetat d’enguany, l’Ajuntament ha instal·lat tanques antisoroll a la zona del parc i de l’avinguda Europa per reduir les molèsties que la zona de penyes pugui causar als veïns.