Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avís del CECAT per previsió de nevades

DIJOUS 31 DESEMBRE 2020

El Servei Meteorològic de Catalunya informa que hi ha previsió de nevades per avui 07.01.2021 a la meitat sud, a on es poden acumular gruixos superiors als 5 cm per sobre dels 600 metres i de més de 10 cm per sobre dels 900 metres. Pot haver precipitació en forma de neu fins al nivell del mar. Per dissabte es preveu un nou episodi de nevades cap al migdia i per diumenge s'espera que les nevades arribin a tot el territori a partir de primera hora del matí.

Us recomanem que prengueu les mesures oportunes, d’acord amb els consells d’autoprotecció del Departament d’Interior de la Generalitat.

Enllaços per a la població

Podeu consultar les actuacions a fer, els consells i les recomanacions per nevades a l'enllaç http://interior.gencat.cat/nevades

Consells per a transportistes

Tenint en compte la situació meteorològica, es demana al sector del transport que consulteu l’evolució de les previsions meteorològiques per planificar l’itinerari, i que estigueu contínuament informats de les restriccions a camions que es puguin produir, a través de la web d’incidències viàries del Servei Català de Trànsit (http://cit.transit.gencat.cat).

Per a conductors de vehicles pesants podeu consultar la informació específica a http://bit.ly/2Fgz6h1.