Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Autocar VIA CATALANA

El proper 11 setembre els catalans ens unirem en una gran cadena humana des de El Pertús (Alt Empordà) fins Alcanar (Montsià). Torrefarrera no hi pot faltar! És per això, que estem organitzant un autocar per facilitar la participació

DIMECRES 24 JULIOL 2013

El proper 11 setembre els catalans ens unirem en una gran cadena humana des de El Pertús (Alt Empordà) fins Alcanar (Montsià). Torrefarrera no hi pot faltar! És per això, que estem organitzant un autocar per facilitar la participació. Aquesta mobilització planteja un gran repte logístic que requereix previsió i organització. Per aquest motiu, iniciem ara el procés d’inscripció a l’autocar i el finalitzarem el dia 2 d’agost.

 

Tram on estarem: Per determinar. Segons disponibilitat.

Sortida: 13 hores (pendent de confirmar) des de la parada d’autocar. Preu: 10 €.

Ingrés: al compte corrent de “lo jovent” al BBVA.

Data límit per apuntar-se: divendres 2 d’agost. Important: indiqueu com a concepte de l’ingrés, el nom i cognoms d’un dels assistents. 

Un cop efectuat l’ingrés:

Heu de facilitar les següents dades (de cada assistent): Nom i cognoms, DNI (per tal que us puguem inscriure a través del web de l’assemblea al tram corresponent) i un correu electrònic o telèfon (per tal que ens puguem posar en contacte amb vosaltres en cas que hi hagi algun canvi). Ens podeu enviar un correu electrònic amb les dades a 11storrefarrera@gmail.com, o bé, a través de telèfon:

 

650 655 090 (Oriol)                                                                                                                 646 478 260 (Robert)

617 686 865 (Andreu)                                                                                                             660 526 982 (Albert)

Organitza:

 

VIA CATALANA_lojovent.jpg