Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aula d'Extensió Universitària de Torrefarrera

Torrefarrera també comptarà amb una Aula d'Extensió Universitària de l'Universitat de Lleida, a partir del proper dimarts dia 7 de novembre..

DIJOUS 02 NOVEMBRE 2023

L'Associació Aula d'Extensió Universitària de Torrefarrera (AEUT) constituïda recentment és una entitat cultural independent, sense ànim de lucre que neix de la mà de la Biblioteca Municipal Providència Tomàs i que està vinculada a la Universitat de Lleida.

El primer objectiu de l'AEUT és  contribuir a la divulgació de la cultura des de Torrefarrera amb el rigor que garanteix la universitat però d'una manera planera i entenedora, per tal que les persones amb inquietuds culturals i intel.lectuals comptin amb un espai per ampliar els seus coneixements de forma amena i distesa; sense deures ni exàmens!

La junta integrada per onze persones de Torrefarrera de diversos perfils han treballat amb il.lusió i compromís per tirar endavant una iniciativa com aquesta, oberta a tothom independentment de si es tenen estudis o no, ja que l'únic imprescindible és tenir ganes i il lusió per aprendre.

Coneixent l'impacte positiu de les altres Aules d'Extensió Universitària de la UdL arreu de les terres de Lleida, l'Associació està segura de pas a pas l'AEUT  també esdevenindrà un agent: de  dinamització cultural a través de la divulgació del coneixement  universitari  per a tothom que ho desitgi; d'estimulació del pensament crític; i, de cohesió social al fomentar les relacions intergeneracionals, interculturals i entre diversitats.

Per ser membre de l'AEUT i participar a totes les seves conferències i activitats cal fer-se'n soci i  abonar un quota anual de 40€. La butlleta d'inscripció ja està disponible. Es pot descarregar des d'aquest enllaç per emplenar-la i presentar-la a la Biblioteca o anar-hi personalment on les bibliotecàries us facilitaran el tràmit. (Document SEPA de domiciliació bancària)

Durant el curs 2023-2024 s'han previst quinze conferències sobre temes molt diversos: societat, economía, història, art, salut, astronomía, natura, dret, etc. La primera sesió tindrà lloc el dia 7 de novembre a les 19:00h a la Sala polivalent de la Biblioteca de Torrefarrera, i es dedicarà al mestre Pau Casals amb motiu del 50è aniversàri de la seva mort. El professor d'Història de la Música de la Universitat de Lleida, Sr. Marius Bernadó serà l'encarregat d'impartir l'emotiva conferència: Pau Casals l'home i l'artista.  

A partir d'avui ja us podeu associar a l'Aula d'Extensió Universitària de Torrefarrera, i començar a gaudir d'una altra manera del vostre temps de lleure.