Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenca la nova campanya de promoció del comerç local de Torrefarrera durant l'època nadalenca

Una iniciativa de l’Ajuntament de Torrefarrera, l’Associació de Comerciants de Torrefarrera i PIMEC Comerç Lleida Del 5 de desembre al 5 de gener es repartiran fins a 600 vals de descompte de 10 euros per gastar als comerços adherits a la campanya durant les festes de Nadal En només 5 hores, ja s’han descarregat més de 300 vals a través de l’aplicació eAgora

DIUMENGE 04 DESEMBRE 2022

L’Ajuntament de Torrefarrera, l’Associació de Comerciants de Torrefarrera i PIMEC Comerç Lleida han posat en marxa per segon any consecutiu una campanya per incentivar la compra al petit comerç local durant l’època nadalenca. Des d'avui 5 de desembre fins al pròxim 5 de gener es repartiran 600 vals de descompte de 10 euros per gastar als comerços adherits a la campanya. 

Per poder participar, les persones majors de 18 anys empadronades a Torrefarrera poden descarregar-se ja el val de regal a través de l'aplicació municipal eAgora. Per a les persones majors de 60 anys que no disposin de recursos tecnològics s'ha habilitat la recollida física del val a les oficines de l'Ajuntament. 

Les primeres 600 sol·licituds seran premiades i rebran els vals de descompte que seran vàlids fins al 5 de gener. En només 5 hores del primer dia, ja s’han descarregat més de 300 vals a través de l’aplicació eAgora, mostra de la gran acceptació de la campanya.