Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte, 6è Festival Re-Sona de Torrefarrera amb Els Amics de les Arts, EnZel i DJ Monka

Coincidint enguany amb la 30a Setmana Cultural de la localitat Des de les 12.00 hores, l'exterior del pavelló serà l'escenari del vermut electrònic, espai gastronòmic, ràdio en viu, música en directe i activitats infantils

DIJOUS 27 ABRIL 2017

Aquest dissabte, 29 d'abril, la música omplirà el pavelló municipal de Torrefarrera amb el 6è Festival Re-Sona on Els Amics de les Arts presentaran a Lleida el seu nou àlbum Un estrany poder. A les 21.30 hores s'obriran les portes del pavelló i els primers a trepitjar l'escenari seran els lleidatans EnZel amb el seu treball de debut Capità Ibuprofèn i, de matinada, DJ Monka serà l'encarregat de posar la música del fi de festa.

El 6è Festival Re-Sona, organitzat per l’Associació Cultural Re-Sona i l’Ajuntament de Torrefarrera, s'emmarca enguany dins la 30a Setmana Cultural de Torrefarrera. Els actes s’estendran durant tot el dia. A les 11.30 hores tindrà lloc la Trobada de Bandes de Tambors, organitzada per la Banda de Tambors de Torrefarrera, amb la participació de les bandes de Seròs, Alpicat i Torrefarrera.

Activitats paral·leles del Re-Sona

A partir de les 12.00 hores s'habilitarà un espai gastronòmic a l’exterior del pavelló, que serà l'escenari del vermut electrònic amb Joan Corominas DJ, qui animarà els plats musicals amb bits electro, chill & deep.

A la tarda, de 17.00 a 18.00 hores, els més petits seran els protagonistes amb activitats lúdiques com inflables i tallers. I a les 18.00 hores serà el torn de Xavito deVito, que punxarà música indie pop rock i bits d'electro.

Paral·lelament, de 17.00 a 19.00 hores, Emun FM Ràdio emetrà un programa en directe des de l'exterior del pavelló, amb entrevistes als integrants del grup EnZel, als organitzadors del Re-Sona, a responsables de Cal Jove i a representants de l'Ajuntament. Durant el programa es parlarà també del llibre La cuina de Torrefarrera, realitzat a partir de les receptes aportades pels veïns i veïnes de la localitat. La música de fons del programa serà un repàs pels diferents grups que han tocat en les darreres edicions del Festival Re-Sona.

Servei gratuït d'autobusos

Un any més, gràcies a la col·laboració de l'empresa Autocars Gamón, hi haurà servei d'autobusos gratuït per als assistents al festival que vinguin de Lleida i Alfarràs. Els interessats  en aquest servei han d'enviar un missatge privat al compte de Facebook del festival (www.facebook.com/festivalresona/).

Venda d'entrades

Les entrades es poden adquirir online a través de Codetickets i físiques als punts de venda: Manhattan, Grans Records, La Llotja, Ajuntament de Torrefarrera i pavelló municipal. El preu de les entrades anticipades és de 18 euros més despeses de distribució i 25 euros a taquilla. Els titulars del Carnet Jove tenen descompte (15 euros anticipada i 20 euros a taquilla).

ACREDITACIONS DE MITJANS:

Els mitjans interessats en rebre acreditacions per al 6è Festival Re-Sona han de sol·licitar-ho enviant un correu a festivalresona@gmail.com (màxim 2 acreditacions per mitjà de comunicació)