Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ampliació i reforma del consultori mèdic de la localitat que duplica el seu espai

DIMECRES 01 ABRIL 2015

Des del passat 28 de març, Torrefarrera compta amb un consultori mèdic ampliat i reformat que donarà servei a la població amb el doble de metres quadrats que l’antic, amb tres noves consultes, una sala polivalent amb les sales d’espera corresponents, així com vestuaris i sala d’estar del personal. Les obres han tingut un cost de 328.256 euros, dels quals la Diputació de Lleida ha aportat 311.852.67 euros (el 95% del total), i el 5% restant ha anat a càrrec del consistori de Torrefarrera.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, va inaugurar les obres d’ampliació i reforma del consultori mèdic, acompanyat de l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre; del president del Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré; i del director dels Serveis Territorials del Departament de Salut a Lleida, Josep Pifarré, així com també de diputats provincials.

Durant l’acte es va descobrir la placa inaugural i es va fer una visita a les noves instal·lacions que han passat dels 214 a 448 metres quadrats i donaran servei a més de 4.500 persones.