Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aida Mauri guanya el 12è Concurs de Pintura Ràpida de Torrefarrera, Memorial Josep M. Ribert

El certamen es va celebrar ahir diumenge, 24 d’abril, i va comptar amb dotze participants

DIMARTS 26 ABRIL 2022

La pintora de Moià Aida Mauri va guanyar ahir diumenge, 24 d’abril, el primer premi del 12è Concurs de Pintura Ràpida de Torrefarrera, 8è Memorial Josep M. Ribert, dotat amb 1.500 euros atorgats per l’Ajuntament de la localitat. El segon premi va ser per al pintor d’Alpicat Joan Josep Català, dotat amb 700 euros atorgats per l’Ajuntament, i el tercer premi va recaure en l’obra de l’igualadí Josep Millàs, dotat amb 250 euros atorgats per PrintLleida. 

El certamen, que va comptar amb dotze participants vinguts de diferents localitats de les comarques de Lleida i d’altres indrets de Catalunya, es va desenvolupar durant el matí pels carrers de Torrefarrera. El lliurament dels premis va tenir lloc a la tarda, a la Sala Social, amb la participació de l’alcalde, Jordi Latorre, acompanyat de regidores i regidors de l’Ajuntament, i va estar precedit pel concert “Love songs” del grup de música de cambra Pop Piano Quartet. 

El Concurs de Pintura Ràpida s’ha emmarcat enguany dins la 33a Setmana Cultural de Torrefarrera, que té lloc del 22 d’abril a l’1 de maig i que portarà a la localitat una vintena d’actes, entre els quals hi haurà l’obra de teatre “La Rambla de les Floristes” de Josep Ma de Sagarra, divendres 29 d’abril; “Tempo” de la companyia InHabitants, dissabte 30 d’abril; la presentació del llibre de Francesc Canosa “Aigua a les venes”, el mateix 30 d’abril, o l’obra de teatre “Il·Lia” de Miscel·lània Teatre, diumenge 1 de maig, entre molts altres. 

I també dins la Setmana Cultural, l’Ajuntament organitzarà l’Homenatge a la Gent Gran i als matrimonis que celebren les noces d’or, el pròxim diumenge, 1 de maig, amb una missa cantada per la Coral Clavellina a l’Església Parroquial, i un dinar popular per a la gent gran amb la col·laboració dels cuiners del municipi, al pavelló municipal.