Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AEUT Propera conferència. El periodisme: Una eina de transformació

dimarts, 9 de gener a les 19h a la Biblioteca Providència Tomàs

DIJOUS 04 GENER 2024

Albert Llimós Bifet (Torrefarrera, 1981) Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va començar com a periodista esportiu a Ràdio Barcelona-Cadena Ser. El 2013 aterra al diari Ara per cobrir la informació del Barça, i cinc anys després passa a liderar l'àrea d'investigació del diari, creada el 2018. Durant aquests sis anys s'ha especialitzat a destapar casos sobre assetjament sexual i abús de poder i sexual. Alguns exemples en són els reportatges sobre l'Aula de Teatre de Lleida, que va derivar en el documental El Sostre Groc d'Isabel Coixet, l'Institut del Teatre, el cas Benaiges que afectava un coordinador de futbol del Barça o el del mossèn de Vilobí d'Onyar. Aquests reportatges van merèixer el premi Panenka 2022, el premi “Àlex Lliteras” i dos premis de la Asociación de Periodistas de Investigación (API).

Actualment col·labora amb diferents mitjans, com Rac1, i és professor de Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra i del Màster de Periodisme esportiu de Blanquerna-Universitat Ramon Llull. 

El 2009 va quedar finalista del Premi Sant Jordi de novel·la amb l'obra “La dona que fugia de la boira”, el seu primer llibre. El 2022 va publicar la seva segona novel·la ”La noia del bar”. Aquest 2024 publicarà “Intocables”, un relat personal dels seus sis anys investigant casos d'abusos a l'ARA.

 

SI ENCARA NO T'HAS ASSOCIAT A 'AULA D'EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA DE TORREFARRERA, HI ETS A TEMPS!

SI, DE MOMENT, NOMÉS VOLS ASSISTIR A AQUESTA CONFERÈNCIA, CONTACTA AMB NOSALTRES PER RESERVAR* LLOC!

*Preu de la sessió 8,00 €

Biblioteca pública Providència Tomàs_ 973 75 02 40

email: secretaria@torrefarrera-aeu.cat