Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualització d'alguns dels ajuts i subvencions de 2022

DIJOUS 24 FEBRER 2022

Avui s'han publicat les sol·licituds i convocatòries de les següents subvencions que ofereix l'Ajuntament de Torrefarrera:

Subvenció Emprèn a Torrefarrera
Línia de subvencions per incentivar la instal·lació de noves empreses i activitats comercials i de serveis, tant al Parc Empresarial com al nucli urbà, amb una especial atenció al casc antic.

Subvencions Pla Treball és Benestar
L'Ajuntament, dins el paquet d'iniciatives per ajudar als nostres veïns i veïnes i a les nostres empreses a fer front a la crisi, ha establert una línia de subvencions dotades en 50.000€ que ajudin a la creació d'ocupació. Les ajudes són de 1.500€ per cada veí/ïna sense feina que es faci autònom i per cada contracte que signi una persona aturada amb una empresa de Torrefarrera. Més informació: Regidoria de Promoció Econòmica

Subvenció del servei de Teleassistència
La Teleassistència és un sistema de comunicació permanent, que permet prestar l'atenció necessària a la persona, quan es produeixen situacions d'emergència o crisis diverses, proporcionant també seguretat i protecció davant de possibles situacions de risc, millorant així les seves condicions de vida.

Recorda que el termini de finalització de presentació de sol·licituds és el dia 30 d'abril de 2022.