Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera commemora el 25N amb sis activitats durant el mes de novembre.

DIMECRES 10 NOVEMBRE 2021

Primera activitat: Exposició oberta al públic "Lliures i sense por"

Data: Dimecres i divendres, 10 i 12 de novembre

Hora: De 13.00 a 14.00h

Lloc: Institut Joan Solà de Torrefarrera.

 

Durant aquest mes de novembre l’Ajuntament de Torrefarrera organitza un seguit d’activitats amb motiu del 25N-Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. La primera de les accions és l’exposició oberta al públic “Lliures i sense por” que es pot veure els dies 10 i 12 de novembre de 13 a 14 h a l’Institut Joan Solà de Torrefarrera. Durant tota la setmana l'alumnat també la podrà visitar. Es tracta d’una exposició cedida pel SIAD Segrià i Segrià Dinàmic del Consell Comarcal del Segrià a petició de l’Ajuntament.

El 22 de novembre a les 19 h tindrà lloc la xerrada “Ser dona a partir dels 60, de la desigualtat i les violències, a la llibertat i el plaer”, a càrrec de Susanna Salse a la Sala Social de Torrefarrera.

Cal Jove Torrefarrera acollirà, el 24 de novembre a les 18 h, el taller de relacions saludables “Em cuido i et cuido”.

El 25 de novembre a les 18 h es llegirà el manifest del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, a la porxada de l’Ajuntament de Torrefarrera.

La Sala Social de l’Ajuntament serà l’escenari el 27 de novembre a les 19 h de la funció de teatre “Saudade (o fado de Fernando)”, per a majors de 14 anys.

I clourà les activitats la xerrada “Acompanyem les masculinitats”, el 29 de novembre a les 19.30 h, a càrrec de Sònia Notario i adreçada a famílies de nens i nois, a la Sala Social.

Aquestes accions estan promogudes per l’Ajuntament de Torrefarrera amb la col·laboració de les regidories de Joventut i Igualtat, el Consell Comarcal del Segrià, la Diputació de Lleida i l’Institut Català de les Dones.

Galeria d'imatges