Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

9N. Torrefarrera hi participa. Tu hi participes. Tu decideixes

DIJOUS 30 OCTUBRE 2014

El proper dia 9 de novembre els catalans hem estat cridats a ser protagonistes en el procés de participació ciutadana posat en marxa per la Generalitat de Catalunya.  Des de ensenyament, s’ha cedit l’espai de l’Institut Joan Solà (av. Corts Catalanes, 31) per tal que, sense haver de fer desplaçaments, totes i tots els vilatans majors de 16 anys domiciliats al poble puguem manifestar la nostra opinió votant la consulta participativa plantejada.

Us animem, doncs, a què el dia 9 de novembre voteu a les urnes que tindrem instal·lades al nostre poble. Així mateix, us demanem que animeu a què ho faci la gent del vostre entorn. La pregunta permetrà saber el parer dels ciutadans sobre si Catalunya ha  de ser un estat, i cas que així ho considereu, si ha de ser independent, o si no ha de ser un estat.

D’aquesta participació i del seu resultat en pot dependre en molt bona part el futur col·lectiu del nostre país i el benestar de la seva gent.  Us encoratgem a fer sentir la vostra veu per  ajudar a configurar el nostre millor futur col·lectiu. La vostra opinió, expressada per mitjà del vot, és imprescindible. Us animem a què ho féu per Catalunya.

Més informació:

https://www.youtube.com/watch?v=uDq0rYsedJs&list=UUjBrRaezbkH0DDvenIJDVFw