Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

57.000 € per a aturats, autònoms i comerços afectats per la Covid-19 a Torrefarrera

Publicat avui en el Butlletí Oficial de la Província de Lleida, és una part de les mesures del Pla de suport social i econòmic de Torrefarrera

DIVENDRES 10 JULIOL 2020

Avui, 10 de juliol, s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Lleida l’aprovació d’una part de les mesures extraordinàries de suport a persones aturades o autònoms afectades laboralment a conseqüència de la crisi de la Covid-19. La dotació econòmica per a aquests ajuts ascendeix a 57.000 euros i forma part de les mesures recollides en el Pla de suport social i econòmic que l’Ajuntament de Torrefarrera va presentar el passat mes de maig.

Concretament, la subvenció de suport social a famílies afectades laboralment per la Covid-19 és de 15.000 € i va dirigida a famílies amb almenys un fill/a menor i els dos progenitors en atur (o un si és l’únic/a que treballa) o a famílies monoparentals en atur amb almenys un filla/a a càrrec. En tots dos casos l’ajuda serà de 300 €.

Aquestes mesures també es destinen a assegurar ingressos mínims a treballadors autònoms que han hagut de tancar el comerç local (16.000 €), els quals rebran 400 €, i als que han cessat l’activitat (26.000 €), els quals rebran 200 €, com a resultat de l’estat d’alarma decretat per la crisi sanitària actual.

La sol·licitud s’ha de formalitzar emplenant un model normalitzat de petició degudament signat per l’autònom persona física i s’ha de presentar al registre general de l’Ajuntament de Torrefarrera. El termini per presentar la sol·licitud és d’un mes a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquestes ajudes al BOP, en aquest cas a partir de dilluns, 13 de juliol. Al número 132 del BOP, amb número de registre 4091, s’hi contemplen tots els requisits, procediments i aspectes legals, així com el formulari a emplenar.

Veure sol.licitud

CONSULTA LES BASES