Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

3a Jornada de Fructicultura a Torrefarrera centrada en la calamarsa i les gelades primaverals

Celebrada a les noves instal•lacions del Cei Torrefarrera, la sessió va despertar l’interès dels més de 65 assistents que van participar activament en la jornada.

DIJOUS 07 NOVEMBRE 2013

Ahir dimarts, 5 de novembre, va tenir lloc la 3a Jornada de Fructicultura a Torrefarrera, una sessió tècnica que va aplegar més de 65 persones i que es va centrar en les calamarsades i les gelades primaverals, grans problemes per la fructicultura de la zona. L’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, juntament amb el cap de l’Oficina Comarcal del DAAM al Segrià, Ramon Balagueró, van ser els encarregats d’inaugurar la jornada, organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Alimentació i Medi Ambient de la Generalitat amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat. 

La primera de les xerrades, sobre sistemes de protecció anti-pedra amb malles en fruiters, va anar a càrrec d’Ignasi Peiretó, tècnic d’Evolya, S.L., mentre que la sessió sobre innovació en la protecció anti-gelada va estar conduïda per Carlos Arenes, tècnic especialista en control de gelades. Ambdues xerrades estaven enfocades a la vessant pràctica i van despertar interès i interacció per part del públic assistent. 

El regidor de Governació, Agricultura i Medi Ambient de l’Ajuntament de Torrefarrera, Josep Ramon Mangues, va ser l’encarregat de cloure la jornada.