Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

34 equips participen en el 17è Campionat d’Espanya de Futbol 7 per a Bombers que se celebra a Lleida

Tindrà lloc del 26 al 30 d’abril en cinc instal•lacions esportives de la ciutat de Lleida i Torrefarrera. En paral•lel al campionat, s’iniciarà la campanya solidària de recollida de roba i calçat esportiu “Vesteix-los d’il•lusió”

DIMARTS 19 ABRIL 2016

Del 26 al 30 d’abril, 34 equips vinguts d’arreu de l’estat i d’Andorra participaran al 17è Campionat d’Espanya de Futbol 7 per a Bombers que organitza l’Agrupació Cultural i Recreativa dels Bombers de Lleida (ACRBL). Es tracta de la primera vegada que aquest campionat se celebra a Catalunya i es preveu que hi prenguin part propde 700 persones, entre jugadors, equips tècnics i acompanyants, que podran gaudir de l’esport i conèixer els atractius culturals i turístics del territori.

En paral·lel al campionat, des de l’ACRBLL posaran en marxa la campanya solidària de recollida de roba i calçat esportiu “Vesteix-los d’il·lusió” per a infants necessitats.

Avui dimarts, 19 d’abril,s’ha presentat elcampionat a laDelegació Territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, amb la participació de Ramon Farré, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida; Montserrat Messeguer, directora dels Serveis Territorials d’Interior a Lleida; Xavier Serra, cap de la Unitat Territorial 2 de Bombers de Lleida i secretari de l’ACRBLL;Jordi Latorre, alcalde de Torrefarrera;Paco Cerdà, diputat a la Diputació de Lleida; i Montserrat Parra, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida.

Durant la presentació, Ramon Farré ha mostrat la seva admiració a l’ACRBLL “per portar per primera vegada un campionat d’aquestes característiques a Catalunya i, en concret, a Lleida”.

Per la seva banda, Montserrat Messeguer ha expressat el seu agraïment a l’ACRBLL per “la feina altruista i la dedicació en l’organització d’un esdeveniment com aquest”.

En la seva intervenció, Xavier Serra ha explicat que per als organitzadors “és tot un orgull poder portar el campionat a Lleida i poder donar a conèixer la ciutat i el territori a tots els participants vinguts d’arreu de l’estat i Andorra”. Tanmateix, Serra ha agraït “la col·laboració de les entitats i empreses patrocinadores, per la seva implicació en el campionat, a més de les seus dels partits, per la cessió de les instal·lacions i per posar al nostre abast tot el necessari per a poder acollir aquest esdeveniment”.

Per la seva banda, Jordi Latorre ha posat de manifest “el compromís de l’Ajuntament de Torrefarrera amb el foment de l’esport i, com no podia ser d’una altra manera,posant a disposició de l’organització d’aquest campionat les instal·lacions del Complex Esportiu del Segrià”.

Durant la presentació, Paco Cerdà ha donat les gràcies als organitzadors “per la il·lusió amb què estan treballant per portar el campionat a Lleida i per donar a conèixer el territori entre els participants”.

Per tancar la presentació, Montserrat Parra ha agraït als equips directius de les seus del campionat “per compaginar la tasca esportiva i educativa habitual de els instal·lacions amb la celebració del campionat”. I ha felicitat els organitzadors pel vessant solidari del campionat amb l’organització, en paral·lel, de la campanya de recollida de roba i calçat esportiu per a infants “Vesteix-los d’il·lusió”.

 

17è Campionat d’Espanya de Futbol 7 per a Bombers

L’acte inaugural del campionattindrà lloc dimarts vinent, 26 d’abril a les 20.00 hores, a la Seu Vella de Lleida, on es donarà la benvinguda als participants.

Els partits es jugaran del 27 al 30 d’abril en cinc seus simultàniament:camps de l’Atlètic Segre, AEM, UE Bordeta, UE Balàfia i Complex Esportiu del Segrià a Torrefarrera.

El campionat compta amb dues categories: la Categoria Open (amb 26 equips amb participants de qualsevol edat) i la Categoria Veterans (amb 8 equips inscrits amb participants majors de 40 anys).

La fase de grup de la Categoria Open es jugarà el 27 i 28 d’abril als camps de la UE Balàfia, UE Bordeta, AEM i Atlètic Segre. La fase final de la categoria Open (vuitens, quarts, semifinals i final) es jugarà el 29 i 30 d’abril, a les instal·lacions de l’Atlètic Segre.

Pel que fa a la Categoria Veterans, tots els partits de la fase de grups i els quarts de final es disputaran al Complex Esportiu del Segrià a Torrefarrera del 27 al 29 d’abril. Les semifinals i la final es jugaran a les instal·lacions de l’Atlètic Segre el 30 d’abril.

Campanya solidària “Vesteix-los d’il·lusió”

Coincidint amb la celebració del campionat, des de l’ACRBLL posaran en marxa la campanya solidària de recollida de roba i calçat esportiu “Vesteix-los d’il·lusió” per a infants. El material aconseguit es donarà al Centre Obert Pare Palau de Lleida, on es repartirà entre els nens i nenes necessitats. La resta de la roba i calçat esportiu que no es necessiti a Lleida, s’enviarà a Angola, gràcies al contacte amb dues persones de Lleida que treballen al país africà en el foment de l’esport entre els més petits.

Durant el campionat, tothom que vulgui donar roba i calçat esportiu ho podrà portar als punts de recollida situats a les cinc seus dels partits.

Activitats paral·leles al campionat

Paral·lelament al campionat, des de l’organització s’oferiran activitats culturals i recreatives per als participants com la visita gratuïta al Turó de la Seu Vella (dies 29 i 30 d’abril), descomptes en esports d’aventura a la zona, visita al Dipòsit del Pla de l’Aigua de Lleida i visita guiada a la fàbrica de la San Miguel, entre altres. A més, el dia 30 s’organitzarà un parc infantil i es farà el sorteig del material signat pels futbolistes Carles Puyol i Bojan Krkic entre tots els assistents a la final.

Els organitzadors han creat una pàgina web que inclou tota mena d’informacions sobre el campionat (www.bomberslleidaf7.com).