Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2a Festa dels Tres Tombs de Torrefarrera, aquest diumenge amb més de 60 cavalls de montura

Amb actuació eqüestre a les 11.00 hores al pàrquing de la Llar d’Infants i, a les 12.00 hores, recorregut pels carrers de la localitat amb sortida des de l’Ajuntament

DIVENDRES 09 MAIG 2014

Torrefarrera celebra aquest diumenge, 11 de maig, la 2a Festa dels Tres Tombs de la localitat i s’espera una participació de més de 60 cavalls de montura i 5 carros, vinguts de diferents localitats de la demarcació de Lleida, que recorreran els carrers del nucli urbà del municipi a partir de les 12.00 hores.

La concentració es farà a partir de les 8.00 hores al pàrquing de la Llar d’infants, on es prepararan animals i carruatges. A les 11.00 hores tindrà lloc l’actuació eqüestre Així ballen els cavalls les sevillanes, a càrrec de Fernando Medialdea i Raquel Gràcia, també al pàrquing de la Llar d’Infants.

Un cop finalitzada l’actuació, els participants es dirigiran a l’Ajuntament i, a les 12.00 hores, s’iniciarà els Tres Tombs pels carrers de Torrefarrera. Els participants passaran pel carrer Major, carrer Segrià, carrer Corts Catalanes, avinguda de Lleida, carrer Sant Jordi i pel carrer Major un altre cop per acabar el recorregut a l’Ajuntament. A les 14.00 hores hi ha previst un dinar per a prop de 150 persones, entre genets i acompanyants, a la Sala Social de l’Ajuntament. (Notícies relaciones)