Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

‘La tarda’ celebra 1.000 tardes junts!

El dilluns, 3 d'abril, de 16h a 19h, amb un programa especial

DILLUNS 03 ABRIL 2017

El magazín ‘La tarda’, en antena a ràdios locals d’arreu del país, arriba aquest dilluns als 1.000 programes. Ho celebrarà amb una edició especial que comptarà amb entrevistes, actuacions en directe i... la participació de tots el que han fet possible assolir aquesta fita. Especialment el protagonisme recaurà en les més de 30 ràdios locals que, dia a dia, han realitzat les 3.000 hores de programa i han acostat històries, personatges i esdeveniments que han marcat i marquen el dia a dia de ciutats i pobles del país.

L'especial, presentat per Laura Alcaide (EMUN FM Ràdio), recuperarà sintonies i moments singulars que han identificat el magazín radiofònic al llarg d'aquestes 5 temporades. Pel micròfons desfilaran Marina Romero (Cugat.cat), la primera presentadora de 'La tarda', els directors i periodistes de les emissores que han compartit tot allò que succeeix al seu entorn i molts convidats més. L'apunt musical anirà a càrrec de Blaumut.

Cinc temporades fent xarxa

Les xifres del programa avalen l'aposta de La Xarxa per un producte singular, en antena des del 2012. La trentena d'emissores que hi participen regularment, coordinades per l'equip que encapçala ara el periodista Eduard Virgili (Altafulla Ràdio), han fet possibles 3.000 hores de ràdio en directe, amb més de 2.000 entrevistes i programes especials realitzats des del territori.

'La tarda' es realitza des de les instal·lacions de Ràdio Torrefarrera, una de les emissores que formen el consorci d'EMUN FM Ràdio. Amb un to rigorós i amè, el magazín ha consolidat un model caracteritzat per la implicació dels professionals de les ràdios locals. Un tret distintiu del programa que ha permès copsar el pols a l'actualitat local, posant l'accent en les històries humanes, en un espai únic dins el panorama radiofònic català.