Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1a Fira Torrefabrick, aquest cap de setmana a Torrefarrera

Diorames, exposicions, muntatge de robots Space Lab, escape room de robòtica, tallers infantils i exhibició de First Lego League ompliran per primera vegada Torrefarrera

DIJOUS 16 DESEMBRE 2021

L’Ajuntament de Torrefarrera organitza aquest cap de setmana, 18 i 19 de desembre, la 1a Fira Torrefabrick, una cita per als amants de les construccions amb peces LEGO®. A la Sala Social, amb entrada lliure de 10 a 13.30 h i de 17 a 19.30 h, s’hi podrà trobar una combinació d'exposicions, muntatge de robots Space Lab, Escape Room de Robòtica, tallers infantils i exhibició de First Lego League. 

A més, s’organitza el Concurs de Diorames d'Escenes Nadalenques amb peces de LEGO® amb tres categories per edats (infantil, junior i sènior) amb l’objectiu de fomentar la creativitat i el joc. Els diorames presentats a concurs s’exposaran durant la 1a Fira Torrefabrick i els guanyadors de cada categoria, que es donaran a conèixer el 19 de desembre, s’emportaran com a obsequi sets de peces de la marca LEGO®. 

Es tracta d’una activitat posada en marxa per les regidories d’Infància i Cultura de l’Ajuntament amb l’impuls de tres veïns de Torrefarrera, Rafael López, Gerald Jesús Manau i Alfons Rosell, grans aficionats a les construccions LEGO®, i amb la col·laboració d’Smart School Lleida que realitzarà la dinamització de les activitats.