Esteu aquí: Inici ca Serveis Mercat Municipal

Informació General

El Mercat municipal està situat al polígon Industrial de Torrefarrera, al costat de l’autovia A-2, com un dels principals accessos de comunicació, te una extensió de 25.000 m2 i consta de 250 parades. 

La celebració del mercat dominical es setmanal i esta obert al públic de 9:00h a 14:00h. 

El mercadet esta dotat de quatre municipals, i una empresa de seguretat que vetllen pel bon funcionament del mateix. 

La seva oferta comercial es molt variada, hi podem trobar, alimentació (fruita i verdura, pollastres a l’ast, xurreria, i parades especialitzades de productors propis), drogueria i perfumeria, sabateria i tèxtil, equipament de la persona, parament de la llar, etc… 

Aquest últim any s’han aplicat una sèrie de mesures de millora per professionalitzar-lo, ampliat els serveis tant als paradistes com a l’usuari final. S’ha dotat de  wcs.  públics, i s’ha  reestructurat tot el trànsit vial d’accessos, tant del vianant com dels vehicles que accedeixen al mercat. copy_of_fotomercat.jpg

Tota aquesta regulació, ha vingut donada per l’aplicació del PAU (pla d’autoprotecció del mercat municipal), que com Ajuntament hem tingut que implantar, per la seguretat dels usuaris i paradistes,  degut a la important afluència de visitants que rep el nostre mercat, unes 5.000 persones aproximadament cada diumenge. Això ens ha obligat a garantir unes vies d’evacuació  i a instal·lar uns serveis de megafonia i atenció sanitària, que garanteixin la implantació del PAU. 

Aquests canvis van amb la línea de millora i professionalització, que la  Regidoria de Mercats, vol continuar al llarg del seu mandat, per poder fer front als constants canvis i estar el més a prop de l’excel·lència dins el sector.   
Carrer Major 35, 25123 Torrefarrera (Lleida)
Tel. 973 750 001 | Fax 973 750 441 | ajuntament@torrefarrera.cat
Conforme amb:
XHTML 1.0 | CSS 3.0
W3C WAI-AA


Projecte desenvolupat per SEMIC Internet