Esteu aquí: Inici ca Serveis Educació i Infància Escola Municipal de Música Torrefarrera

Informació general

L’ Escola Municipal de Música de Torrefarrera, gràcies a la col•laboració de l’ Ajuntament de Torrefarrera i l’ EMOL, és un centre autoritzat pel Departament d’ educació de la Generalitat de Catalunya.

L’ Escola Municipal de Música de Torrefarrera, gràcies a la col·laboració de l’ Ajuntament de Torrefarrera i l’ EMOL, és un centre autoritzat pel Departament d’ educació de la Generalitat de Catalunya.

Mostra una oferta educativa adreçada a diferents edats, amb un amplíssim ventall d’ especialitats instrumentals, i amb formació especialitzada en àmbits com la música moderna, clàssica i tradicional.

A partir d’ una visió comunitària de la música, es potencien les agrupacions tant corals com instrumentals. Volem que la música sigui una eina de formació global i de desenvolupament de les capacitats de cada persona. És dóna especial importància al fet de compartir experiències, projectes i coneixements. I és per aquest motiu que s’ organitzen periòdicament activitats com tallers, trobades, intercanvis, audicions, concerts familiars, sessions obertes als pares, i es participa d’ una manera activai integradora en les festes de Torrefarrera i les jornades culturalsdel poble.

 

Curs Escolar:

S’ inicia al setembre coincidint amb el calendari escolar i finalitza a finals de juny, quan finalitzen les classes escolars.

Oferta Educativa:

Parvulari Musical: L’ Inici del Parvulari musical es realitza a partir dels 2anys i     s’ allarga fins als 5 anys.

Aprenentatge Bàsic: De 6 a 7 anys.

Nivell Elemental: A partir de 8 anys.

Nivell Mitjà: A partir de 12 anys.

Mòdul Obert: Totes les edats.

 

Instruments:

Acordió, Baix elèctric, Bateria, Cant, Clarinet, Contrabaix, Flabiol, Flauta travessera, Gralla, Guitarra, Oboè, Piano, Sac de Gemecs, Saxòfon, Trombó, Trompeta, Viola, Violí, Violoncel.

 

AMPA de L’ EMMT
Carrer Major 35, 25123 Torrefarrera (Lleida)
Tel. 973 750 001 | Fax 973 750 441 | ajuntament@torrefarrera.cat
Conforme amb:
XHTML 1.0 | CSS 3.0
W3C WAI-AA


Projecte desenvolupat per SEMIC Internet