Esteu aquí: Inici ca Serveis Educació i Infància Escola "La Creu" Torrefarrera

Informació General

L'oferta d'ensenyament a Torrefarrera està formada per una escola d'Educació Infantil i Primària: Escola La Creu. Actualment és la segona escola pública més gran de tota la demarcació de Lleida;

 

L'oferta d'ensenyament a Torrefarrera està formada per  una escola  d'Educació Infantil i Primària:     L'Escola La Creu . Actualment és la segona escola pública més gran de tota la demarcació de Lleida; i aquest proper curs escolar 2013/2014 hi haurà matriculats més de 520 alumnes.

L'etapa d'educació primària està estructurada en tres cicles (cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior) i cada cicle en 2 cursos.

Educació Infantil 2a etapa: de 3 a 6 anys
Educació Primària: de 6 a 12 anys

Pàgina web: http://www.xtec.cat/centres/c5004711/

 

L’ AMPA

És l’organització que tenen les families per intervenir i cooperar en el centre escolar on estudien els seus fills i filles. L’AMPA està formada per totsels pares i mares dels nens i nenes escolaritzats a l'Escola La Creu de Torrefarrera i a l’EEI RaletRalet de Torrefarrera.

Treballen dins i fora del centre escolar per tal de millorar l’ensenyament i l’educació dels nens i nenes, i és per això que es tracta de membres associats a la Federaciód’Associacions de Pares de Catalunya (FAPAC) i formenpart de la FAPAC de Lleida.

Aquesta Associació te una direcció, anomenada Junta Directiva, que està formada per pares i mares que de forma altruista gestionen els recursos de la mateixa i representen a totsels pares i mares davant de tercers.

L’ Ampa realitza molts serveis i facilita que les famílies puguin viure d’ una manera més còmoda el dia a dia laboral i familiar. Podeu consultar tots els serveis que ofereix a la pàgina web de l’ Escola la Creu.

Pàgina web: http://http://www.xtec.cat/centres/c5004711/
Carrer Major 35, 25123 Torrefarrera (Lleida)
Tel. 973 750 001 | Fax 973 750 441 | ajuntament@torrefarrera.cat
Conforme amb:
XHTML 1.0 | CSS 3.0
W3C WAI-AA


Projecte desenvolupat per SEMIC Internet