Esteu aquí: Inici ca Serveis Educació i Infància

Presentació: Regidora d'educació i infància

fotonoeliaescuer.jpgLa Regidoria d’ Educació i Infància de l’ Ajuntament de Torrefarrera té com un dels seus  principals eixos de treball la difusió i reconeixement dels Drets de la Infància, considerant als nens i nenes del municipi com a ciutadans i ciutadanes de ple dret, emmarcant les nostres accions en l’educació per a la participació.

Torrefarrera compta amb una xarxa educativa forta, que cobreix les  necessitats reals de la ciutadania, ja que l’educació és la base per a augmentar  el nombre de probabilitats d’una ocupació de qualitat en el futur. Per això, des de  l’equip de govern i la Regidora d’Educació i d’Infància, volem donar les gràcies a  la participació de la comunitat educativa escolar de Torrefarrera  en les activitats     que s'han programat conjuntament durant tots aquets anys.

Volem agrair la implicació  de l’ AMPA de L’ Escola La Creu i Ralet-Ralet, L’ AMPA de l’ Institut Joan Solà, L'AMPA de  l’ EMMT. Gràcies al treball que desenvolupen i a la seva bona gestió, cada curs escolar  es  poden dur a terme moltes activitats, estades, casals i serveis extraescolars que faciliten conciliar la vida laboral i familiar de molts ciutadans de Torrefarrera, també volem expressar el  reconeixement al grup de Mestres i professors i professores, que intervenen en el procés educatiu; perquè ells són el nucli de tot el procés de transformació dels nostres fills i filles, de l’alumnat en les aules, i de tot el seu creixement i aprenentatge.

Des de la Regidoria d’Educació i d’Infància, la seva pàgina web i la de l’Ajuntament de Torrefarrera estem a la vostra disposició per a aclarir dubtes o comunicar-vos noves propostes educatives.

Rebeu una cordial salutació.

 

Noèlia Escuer i Alías.

 

 
Carrer Major 35, 25123 Torrefarrera (Lleida)
Tel. 973 750 001 | Fax 973 750 441 | ajuntament@torrefarrera.cat
Conforme amb:
XHTML 1.0 | CSS 3.0
W3C WAI-AA


Projecte desenvolupat per SEMIC Internet