Esteu aquí: Inici ca Notícies Mesures preventives davant l’onada de fred i neu a Catalunya

Mesures preventives davant l’onada de fred i neu a Catalunya

Davant les baixes temperatures i el temporal de neu previst a Catalunya, es recomana portar a terme un seguit de mesures preventives per tal de protegir de possibles glaçades les instal·lacions d’aigua potable dels habitatges:

- Estigues atent a les teves instal·lacions: verifica periòdicament el funcionament correcte d’aixetes, calderes comptadors.

- Protegeix les canonades que estan a l’aire lliure amb aïllants tèrmics o cobrint-les amb fibra de vidre, roba cartró o paper, per tal que no es congelin.

-  Si tens previst estar fora de casa durant un temps prolongat, tanca la clau de pas i buida les canonades interiors deixant sortir l’aigua a través les aixetes obertes.

-  Si les temperatures cauen amb contundència, deixa un fil prim d’aigua a una aixeta de l’interior de l’habitatge per tal d’evitar la congelació i el trencament de les canonades. Recorda que aquesta aigua s’ha de recollir i aprofitar posteriorment.

Durant aquests dies, l’equip d’Operacions del manteniment de l’aigua treballa amb tots els seus recursos humans, materials i tècnics per minimitzar qualsevol possible incidència que es pugui produir a la xarxa municipal d’abastament d’aigua.

De la mateixa manera, posem a disposició de la ciutadania un servei telefònic d’atenció les 24 hores: 900 878 583.
Carrer Major 35, 25123 Torrefarrera (Lleida)
Tel. 973 750 001 | Fax 973 750 441 | ajuntament@torrefarrera.cat
Conforme amb:
XHTML 1.0 | CSS 3.0
W3C WAI-AA


Projecte desenvolupat per SEMIC Internet