Esteu aquí: Inici ca Notícies Curs al CEI Torrefarrera sobre tècniques de comunicació per parlar en públic amb 11 participants

Curs al CEI Torrefarrera sobre tècniques de comunicació per parlar en públic amb 11 participants

Aquest matí, el CEI Torrefarrera ha acollit la formació “Tècniques de comunicació: parlar en públic”, a càrrec de David Jorba, formador i coach. Un total d’onze participants han posat en pràctica els coneixements adquirits a través de dinàmiques de grup.

Es tracta d’una formació inclosa en el cicle Dimarts Feiners, organitzat per GlobaLleida a través del CEI Torrefarrera, i que té com a objectiu orientar professionalment a persones que estan en procés de cerca activa de feina.

Per lluitar contra l’atur i generar activitat econòmica al municipi, des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torrefarrera, a través del CEI Torrefarrera, s’ofereix formació i assessorament als emprenedors i persones que cerquen feina del municipi. A més, des de l’Ajuntament es gestiona la Borsa de Treball de Torrefarrera, un espai que posa en contacte les empreses que busquen nous professionals amb els demandants de feina.
Carrer Major 35, 25123 Torrefarrera (Lleida)
Tel. 973 750 001 | Fax 973 750 441 | ajuntament@torrefarrera.cat
Conforme amb:
XHTML 1.0 | CSS 3.0
W3C WAI-AA


Projecte desenvolupat per SEMIC Internet