Esteu aquí: Inici ca Notícies Comunicació noves dates cobrament impostos i taxes OARGTL

Comunicació noves dates cobrament impostos i taxes OARGTL

Comunicació noves dates cobrament impostos i taxes OARGTL

 

L’Organisme Autònom de Recaptació i Gestió de Tributs Locals (OARGTL) de la Diputació de Lleida va allargar un mes el cobrament previst d’impostos i taxes per fer més fàcil a les famílies i les empreses la seva resposta davant la situació d’emergència. També va oferir ampliar les bestretes als Ajuntaments que tinguessin tensions i necessitat de tresoreria com a conseqüència de la Covid-19.

És una obligació compartida assegurar el manteniment, la sostenibilitat i el finançament dels serveis públics i essencials que les institucions presten a la ciutadania i a les nostres famílies.

Passades aquestes primeres setmanes de resposta a la Covid, us informem que s’acosten les noves dates de cobrament d’impostos i taxes. Sense aquest cobrament les institucions no podem garantir el funcionament dels serveis públics essencials. Aquest és un resum:

BANOARGTLimatge.jpg

Informeu-vos al vostre Ajuntament o bé a l’OARGTL en el seu web i telèfons sobre les noves dates i possibilitats.

Treballem per servir-vos i més que mai en aquestes circumstàncies excepcionals. Malgrat les dificultats, compartim la importància dels nostres impostos per garantir el finançament dels serveis públics essencials.
Carrer Major 35, 25123 Torrefarrera (Lleida)
Tel. 973 750 001 | Fax 973 750 441 | ajuntament@torrefarrera.cat
Conforme amb:
XHTML 1.0 | CSS 3.0
W3C WAI-AA


Projecte desenvolupat per SEMIC Internet