Esteu aquí: Inici ca Ajuntament Campanyes

CampanyesSolars Actius

L'Ajuntament aprofita solars privats en desús per a fer equipaments temporals per a Torrefarrera, que permeten millorar l'espai públic, aportant utilitats per als nostres veïns i veïnes. Així, ja s'ha habilitat una pista de futbol-7 a la Rambla St. Jordi, i dos aparcaments temporals (Llar d'Infants i Avda. Lleida). És un projecte obert, que estudia com millorar cada dia Torrefarrera en col·laboració amb els propietaris i la ciutadania.

Llegir Més

Torrefarrera Solidària

Es una nova entitat formada per veïns i veïnes de Torrefarrera, que es dedicarà a la recollida d'aliments,roba...per cobrir les necessitats,sentiments i mancances de les persones del municipi.

Llegir Més

Recollida Selectiva i Deixalleria

Disposem del servei de DEIXALLERIA MUNICIPAL, situada al polígon la Raconada......

Llegir Més

Camí escolar

Un projecte participatiu entre l’ Ajuntament de Torrefarrera, Escola La Creu i Ampa; que promou i facilita que l’alumnat tingui accés segur i agradable d’anada i tornada de casa a l’escola, amb l'acompanyament de voluntariat. *Voler fer un poble respectuós amb al medi ambient i la vida saludable *Una estratègia educativa que fomenta l'educació en valors des del respecte, la responsabilitat, la solidaritat i l’autonomia. *Una aposta estratègica per fer més segurs els carrers i les places dels entorns escolars.

Llegir Més
Carrer Major 35, 25123 Torrefarrera (Lleida)
Tel. 973 750 001 | Fax 973 750 441 | ajuntament@torrefarrera.cat
Conforme amb:
XHTML 1.0 | CSS 3.0
W3C WAI-AA


Projecte desenvolupat per SEMIC Internet